Pon-Pet 08:00 - 20:00 +387 36 319 597

Foto Studio Anigo

Naša obitelj se sa fotografijom druži od 1952 godine, kad je moj otac završio fotografski zanat. Do 1993 godine to je bio hobi i zanimanje jer tada otvaramo fotografsku radnju i dotadašnje iskustvo nastavljamo kroz jače druženje sa fotografijom. Od 1993 godine svoj rad baziramo na profesionalnom pristupu poslu i svojim korisnicima usluga. Naš moto nije samo dobiti posao pa dalje što bude, nego zadovoljna stranka koja ce dovesti drugu stranku, a samim time i dobit.

Kontaktirajte nas


O nama

Posebnu pozornost posvecujemo vjenčanjima jer je to trenutak koji svatko pamti cijeli život i od velike je vaznosti u ljudskom životu. Cjelokupna ekipa se trudi da svaki posao odradi profesionlano uz profesionalan i korektan odnos prema strankama.
Naši djelatnici ne ostaju na istoj razini nego raznim tečajevima i usavršavanjem po cijelom svijetu stalno prate novitete na polju fotografije.

Kontaktirajte nas


Stjepana Radića 48, 88000, Mostar

Naše usluge

Izdvajamo izradu brzih fotografija za dokumente

  • Izrađujemo brze fotografije za putovnice/pasoše
  • Portret ili obiteljske fotografije uz prethodni dogovor
  • Kao specijalisti za digitalnu fotografiju, nudimo “gotovo” sve što je povezano s digitalnom fotografijom!
  • U vlastitom digitalnom fotolaboratoriju izrađujemo fotografije od 9 x 13 cm do uvećanja u formatu 60 x 90 cm, mat ili sjajni, s različitih digitalnih nosača podataka. Donesite nam svoju memorijsku karticu, CD, DVD ili USB stick, a mi ćemo na njima izraditi fotografije visoke kvalitete!
  • Foto usluga express, slike s iPhonea ili Androida
    U našoj trgovini možete ispisati svoje slike iz različitih digitalnih podataka u nekoliko minuta i ponijeti ih kući.
  • Uređivanje slika, uokvirivanje po narudžbi
  • Imate li stare slike bez negativa ili datuma? Vaše originale kopiramo izravno iu roku od nekoliko minuta u najboljoj kvaliteti.


Imate pitanja??

Slobodno nas kontaktirajte